Plantenencyclopedie met meer dan 9000 planten en bomen.

27 april 2015 | Categorie: Boom , garDsign®-nieuws , Border , Beplanting , Functionaliteiten , garDsign®-handleiding | Reacties: 1

Meer dan 9000 planten en bomen zijn toegevoegd aan Tekenjetuin®, nog even en al deze planten kunnen gekoppeld worden aan het tuinontwerp. 

Plantenencyclopedie beschikbaar

PlantenencyclopedieIn de database van meer dan 9000 bomen, planten, kruiden e.t.c. kan nu al gezocht worden naar een passende plant. Ook kan een plant gemarkeerd worden als favoriet of als bestaande plant in de tuin.
Op de homepage vindt je rechts onderin de toegang naar de encyclopedie en kan je heel gemakkelijk direct zoeken op een plantennaam, of na het selecteren van een plantcategorie en via de filters in het linkermenu. Wanneer je een plant gevonden hebt worden gerelateerde planten voorgesteld, waardoor het zoeken nog leuker en gemakkelijker wordt. Direct planten vinden»

De komende periode wordt de plantenencyclopedie aan de tekentool gekoppeld. Je kan dan op een eenvoudige en leuke manier geschikte planten zoeken en toevoegen aan je tuinontwerp. Benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen rondom de plantenencyclopedie? Volg ons Facebook.

 ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');